torsdag 13 oktober 2011

Ont, det gör ont!

Min känsla var riktig från början av veckan. Halsontet har brutit ut för "full hals" och är i vägen mest hela tiden. Svårt att sova och svårt att vara vaken, går mest och känner efter. Sväljer man verkligen så här ofta även när man är frisk?
Frugan har stor bemärkelsedag idag. Hon tar steget upp till oss vuxna och kan numera skriva sin ålder med en fyra i början. Vi tjuvstartade firandet igår med att gå på teater. Eller teater, jag vet inte riktigt vad det var? Teater, stå-upp eller varite´? Bra var det i alla fall, vet inte när jag skrattade så mycket senast, det var många år sedan. Det vi såg var paret Apelgren-Mannerheims gemensamma förställning "Gift", något vi helhjärtat  kan rekomendera, tyvärr ger dom inte många föreställningar och de är allihop utsålda men återkommer dom så gå! Hittade ett litet klipp på en ful-inspelning på Youtube där dom pratar om sex.

Tyvärr är ljudet lite lågt....

Det är bara fyra dagar sedan jag tränade sist men ändå känns det som en evighet. Aldrig är det så kul att träna som när man inte får....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar