torsdag 4 augusti 2011

Mot Torrås

Idag skall jag packa det sista i husvagnen och senare i eftermiddag dra ner till Sätila och Torrås för att göra de sista förberedelserna inför tävlingen imorgon fredag. Bo är där nere idag också så vi får se hur mycket jobb som vi har kvar tills imorgon. Det är mest en del röjning och snitsling som skall fixas men inga stora grejer.
Jag har tyvärr sett att det pågår en diskussion i år igen om legitimiteten i vissa kombinationslag, främst på orienterare.nu. Vi har som arrangörer försökt att stämma i bäcken och publicerat de regler och anvisningar som finns och dessutom varit klara med vår syn på frågan. Vi hoppades att detta skulle vara tillräckligt och att klubbarna skulle ta sitt ansvar så att vi skulle slippa denna problematik i år.
Tävlingsledningen kommer att ha ett möte idag på förmiddagen och gå igenom de frågetecken som finns och eventuellt vidta åtgärder. Vi får se var det landar. Det är tråkigt att vi skall behöva lägga tid på detta då vi kunde lagt den på att få ett ännu bättre arrangemang istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar