söndag 6 februari 2011

Premiär i skogen

Dags för långträning idag igen, men inte riktigt som förut i vinter. Det har tagit snabbt på snön i skogen de sista dagarna så jag och Martin U, tyvärr de enda som ville vara med på dagens träning, bestämde oss för att göra ett försök att skippa grusvägarna och ge oss in i skogen.
Det var verkligen varierande, ibland var det helt snöfritt och ibland var det snö upp till knäna. Bosse, som är uppe i Härjedalen och därför inte kunde vara med idag, hade instruerat den andre Martin att sätta ut dricka så att vi skulle kunna springa samma runda neråt Getabo som vi gjorde för några veckor sedan, men busiga som vi är så hittade vi på en egen nya runda.


Drickan nere i Magerhult var en punkt vi var tvungna att passera om vi ville ha något stärkande men för övrigt improviserade vi friskt och försökte leta upp partier där det kunde vara mindre snö. Ibland lyckades vi och ibland inte.... Vi sprang först på västra sidan Dräggsjön, söderut mot Liden och fortsatte sedan basvägen.
1.38 blev det till sist på dryga 13 kilometer genom skogen. Kul att äntligen slippa vägarna, det känns som bra länge sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar