onsdag 9 november 2011

Skämmigt

Jag skäms lite över att inläggen inte direkt har haglat här på bloggen de senaste dagarna. Förklaringen ligger till stor del på att början har varit mest jobb och mindre träning. Att byta jobb kostar på lite grand initialt, det tar helt enkelt lite längre tid att fixa det man förväntas göra och det finns massor att lära sig.
Igår fick jag ändå tillfälle att ta en snabb tur efter att jag kom hem. Någon längre tur var det inte frågan om, jag ville träffa familjen lite också, det blev bara ett varv runt sjön hemifrån. Stötte ihop med ett imponerande stort gäng Skene SoIS-are uppe vid sjön som höll på att värma upp inför deras gemensamma träning. Kul att se att dom har bra fart på sina träningar. Där ligger vi i OK Mark i lä.
Det börjar att bli lite kymigt på kvällarna nu, mörkt är det och igår kväll var det lite kyligt innan man fick upp värmen.

1 kommentar:

  1. Det är ju intressant det du skriver men om du kommer upp till Örby så får du se att det inte stämmer helt, inte för att vi är så många som springer före gympan men på denna är det fullt i lokalen

    SvaraRadera