fredag 7 januari 2011

Lite roligare

Om onsdagens träningsrunda var ett riktigt bottennapp så var dagen träning lite bättre. Eller till och med ganska mycket bättre.
Jag hade med mig träningskläder hit till jobbet idag och stack ut på lunchen för att springa den vanliga rundan runt Skäresjön. Det var riktigt mycket snö borta i skogen, det verkar som om det har kommit över 20 cm bara det senaste dygnet här uppe, och bara vägen mellan Töllsjö och Sandared var ordentligt plogad så det blev snöpulsning nästan hela rundan. Vackert var det också med all snö på träden, det var bländande vitt överallt som det bara är innan snöröjningen har dragit fram.
Det gick inte speciellt fort, det var viktigare att trivas och få tillbaks glädjen i löpningen som har saknats lite det sista.
Nästra träning blir långpasset vid klubbstugan ihop med Markkretsen på söndag men dessförinnan skall vi förhoppningsvis hinna med Barnens vasalopp uppe i Haratången där Ylva ville vara med om inte vädret blir för dåligt, dom har ju pratat om +3 och spöregn......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar