fredag 10 september 2010

Snart ny säsong

Knappt har sommaren övergått i höst innan det drar ihop sig till en ny spännande skidsäsong! Visserligen är det ännu några månader kvar men jag har märkt på de bloggar och skid sajter jag följer att det redan hettar till med mer tävlingslika träningar och tester för våra landslagsåkare.
Jag hoppas och tror att vintern kommer att bli ännu bättre än den föregående, om det nu är möjligt, kom ihåg OS succen med flera guld både individuellt och i staffet på herrsidan! Men nu ser det som sagt ännu bättre ut.

Markus Hellner: Har varit frisk under sommaren och tränat bättre än någonsin. Vann landslagets test uppför Hovfjället på rullskidor nyligen. Kommer att dominera i världscupen i vinter!

Anders Södergren: Stärkt av sitt OS-guld kommer han att vara bättre än någonsin, har äntligen varit frisk en hel sommar. Håller tummarna för dig Anders!

Mats Larsson: Åker klassisk stil episkt vackert, men har fått stora delar av karriären förstörd av sjukdom/skador, är den i världstoppen som tränat minst, åtminstone förrut för nu har även han äntligen fått vara frisk. Var näst snabbast uppför Hovfjället. Kommer att vara grym både på sprint och distans. Kom ihåg var ni läste det först!

Charlotte Kalla: Hade tydligen historiskt bra värden vid testet i Östersund förra vecka. "Hon är ett unikum" sa den ansvarige efteråt. Har tydligen tränat mycket teknik i sommar med fokus på klassisk stil. kan hon ta det sista steget mot en total WC seger? Eller en upprepning av Tour de Ski? Jag tror det.

Anna Haag: Var hack i häl på kalla vid testet i östersund, nytt personligt rekord. Kommer att ta ytterligare steg i vinter, Kalla får se upp, snart är Anna ikapp.

Alla andra: Johan Olsson, Daniel Rickardsson , Hanna Falk, Magdalena Pajala. Visst ser det ljust ut!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar