söndag 25 mars 2012

Onödigt bra

Ibland har man det lite för bra, lite mer än man förtjänar. Det enda man kan önska är att man fick dela det med resten av sin familj....
Idag har vi lämnat Alperna bakom oss och åkt de 25 milen ner till Gardasjön där jag skall tillbringa den sista natten innan jag flyger hem imorgon måndag. Sitter just nu på balkongen till mitt rum på Hotell Olivi i Sirmione längst sjöns södra strand efter ett uppfriskande löppass i 20 gradig värme. Utsikten ut mot sjön kunde vara sämre.
Sirmione ligger ute på en lång udde ut i Gardasjön som avslutas med själva staden som ligger innanför ett par mäktiga stadsmurar. När vi kom hit så fick vi uppge namn och vart vi skulle bo för att överhuvudtaget bli insläppta genom stadsmuren, allt kollades mot hoytellets listor så att ingen bil som inte hör hit skall komma in. Själva staden kan närmast besklrivas med Gamla satn i Stockholm förutom bredden på gatorna som inte är bredare än att en bil kommer plats. Extra spännande blir det av att det är fullt av folk som shoppar och njuter av vårvädret.
Enda "rundan" jag fick ihop under träningen var att springa tillbaks genom stadskärnan och sedan utefter stranden en bit för att sedan vända åter mot hotellet. Inte världens roligaste men bra sparring med alla människor som tittade på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar