torsdag 12 maj 2011

Favorit i repris

Niclas A hade rotat fram en gammal favorit ur skrivbordslådan till den gemensamma träningen idag. I den fina skogen ovanför Sätilamössan genomförde vi en Micro-OL, samma övning som vi gjorde förra året men eftersom den är såpass koncentrationskrävande och skogen är så fin så var det en glädje att få göra om den igen.
Vi inledde med en kort bit "vanlig" orientering innan vi gick in i Micro-OL'en på 5000-delen. Vid varje kontroll satt det fyra skärmar och utmaningen var att stämpla vid den skärm som satt rätt enl. definitionen. Vid vissa kontroller satt ställarna väldigt tätt, exempelvis satt det tre skärmar runt samma punkthöjd vid sista kontrollen. Efter att ha avverkat micron fick man pinnen utläst och för varje felstämpling fick man springa en straffrunda innan man gav sig ut på den sista rundan vanlig OL. Jag slapp dock springa straffrundor då jag lyckades att pricka alla rätt.
37 minuter tog de sammanlagda 4,4 kilometrarna, inget fantastiskt tempo men fokuset låg på orienteringen vilket ju också gav resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar